Wie is GBN?

Ik, Norbert van Gisbergen, ben sinds 1983 werkzaam in de bouw- en vastgoedwereld. Na mijn HTS opleiding gestart als constructeur, aansluitend ruime ervaring opgedaan als hoofdconstructeur – projectleider – vestigingdirecteur bij een ingenieursbureau, onderdeel van DHV, nu RHDHV.

In 2004 heb ik de overstap gemaakt naar de vastgoed sector. Bij Wereldhave, een beursgenoteerd vastgoed fonds, was ik verantwoordelijk voor projectmanagement – technisch ontwerp en realisatie van zowel retail projecten alsmede de ontwikkeling van kantoorgebouwen in binnen- en buitenland. Tevens adviseerde ik de directie op technisch gebied bij aankopen van vastgoed en voor project gerelateerde investeringen.

Daarnaast heb ik mede aan de basis gestaan van de ontwikkeling van de duurzaamheidsstrategie van Wereldhave. In die hoedanigheid maakte ik deel uit van de internationale stuurgroep duurzaamheid. Tevens was ik, als voorzitter van de internationale werkgroep, verantwoordelijk voor het (technisch) verduurzamen van de gehele vastgoedportefeuille van Wereldhave.

Medio 2016 heb ik besloten om deze ruime kennis en ervaring te gaan inzetten voor

GBN projectmanagement & consultancy.

Norbert GBN (Breda)
Norbert van Gisbergen
+31(0)765415935
info@gbn-pmc.com